IV Fira dels Indians de Tossa de Mar

- Tossa de Mar -

17, 18 i 19 de maig a Tossa de Mar

Fira d'activitats a Tossa de Mar per rememorar el passat comercial amb Amèrica.

AGENDA
DIVENDRES, 17 DE MAIG DE 2019
12:00 h - Hotel Diana
Presentació del menús tossencs d’inspiració antillana preparats pels establiments de restauració de la vila i de les accions endegades per la Unió de Botiguers amb motiu de Tossa Indiana 2019.
21:30 h - Passeig de Mar i Platja Gran en anglès, alemany i català.
Espectacle visual “Tossa, font de llum” projectat a les muralles de Vila Vella.
22:30 h - Passeig de Mar i Platja Gran Espectacle en francès i castellà.
Espectacle visual “Tossa, font de llum” projectat a les muralles de Vila Vella.
“Tossa, font de llum”: Basat en “El llibre de Tossa” de Josep Palau, la representació mostra la història del municipi a través de diferents temàtiques mitjançant la composició d’un màpping i espectaculars efectes de llum i so. Un cop acabat l’espectacle, tindran lloc les projeccions del Concurs de Màpping de Tossa. Per motius de seguretat, el tram de la Vila Vella des de l’accés pel Passeig de Mar fins l’escultura de l’Ava Gardner i el Far, romandrà tancat des d’una hora abans de l’espectacle fins que aquest finalitzi (accés lliure per la Plaça d’Armes fins l’escultura
de l’Ava Gardner). Espectacle gratuït.


DISSABTE, 18 DE MAIG DE 2019, DIA INTERNACIONAL DELS MUSEUS
Durant tot el dia Jornada de Portes Obertes al Museu Municipal El conjunt de Botiguers associats a la UdB, han guarnit les seves botigues i aparadors de temàtica indiana per tal que el visitant pugui gaudir d’una experiència única tot passejant pels carrers comercials de la vila. A més, cada establiment ha confeccionat el seu look indià per a la ocasió.
Durant tot el dia Botiga al carrer amb parades indianes a la zona comercial a càrrec de la Unió de Botiguers.
Durant tot el dia ambientació històrica indiana a càrrec de “Modernistas de Badalona” organitzada per la Unió de Botiguers.
10:00 h – Visita guiada “Tossa Indiana” a càrrec de Josep Santané. Sortida de davant de l’Oficina de Turisme (Av. Pelegrí, 25). Preu adults: 6 €. Infants: gratuït. Cal apuntar-se trucant al 972 342 847 / 609 173 746
10:30 h – Plaça d’Espanya. Classe de ball.
11:30 h – Pels carrers de la vila. Conga
12:00 h – Passeig Mn. Cinto. Classe de ball.
16:00 h – Pels carrers de la vila. Conga.
De 16:00 h a 17.00 h – Plaça de l’Antic Hospital de Sant Miquel. IV concurs de pastissos de xocolata. A la Concurs obert a tothom.
17:00 h – Plaça d’Espanya. Classe de ball.
18:00 h – Pels carrers de la vila. Conga.
19:00 h – Passeig Mn. Cinto Verdaguer. Classe de ball.
19:30 h – LA NIT DELS MUSEUS. “Blue Experience al MmdT”. Visita guiada al Museu Municipal a través dels textos i les obres que fan referència al mar. Seguidament tastarem el blau amb La Cuina de Na Laia. Places limitades. Cal apuntar-se trucant al Museu Municipal: 972 34 07 09.
22:00 h - Plaça de l’Església. Balls caribenys amb Ajiaco Cubano.
21:30 h - Passeig de Mar i Platja Gran en anglès, alemany i català. Espectacle visual “Tossa, font de llum” projectat a les muralles de Vila Vella.
22:30 h - Passeig de Mar i Platja Gran Espectacle en francès i castellà. Espectacle visual “Tossa, font de llum” projectat a les muralles de Vila Vella.
“Tossa, font de llum”: Basat en “El llibre de Tossa” de Josep Palau, la representació mostra la història del municipi a través de diferents temàtiques mitjançant la composició d’un màpping i espectaculars efectes de llum i so. Un cop acabat l’espectacle, tindran lloc les projeccions del Concurs de Màpping de Tossa. Per motius de seguretat, el tram de la Vila Vella des de l’accés pel Passeig de Mar fins l’escultura de l’Ava Gardner i el Far, romandrà tancat des d’una hora abans de l’espectacle fins que aquest finalitzi (accés lliure per la Plaça d’Armes fins l’escultura de l’Ava Gardner). Espectacle gratuït.

DIUMENGE 19 DE MAIG DE 2018
10:00 h – Pels carrers de la vila. Conga
11:00 h – Plaça d’Espanya. Classe de ball.
12:00 h - Passeig Mn. Cinto Verdaguer. Balls caribenys amb Ajiaco Cubano