3, 4 i 5 de setembre 2021

Begur indià són tres dies de tradició pels carrers de Begur. Cada any, a principis de setembre, la vila respira l'esperit de la vella Havana, i reviu l'època daurada de les colònies antillanes. Enguany amb cita previa i aforaments limitats

Aquest viatge al passat cultural té l'origen en la intensa relació entre Cuba i Begur. Molts begurencs van emigrar a l'illa al llarg del segle XIX per fer-hi fortuna, moguts en gran part per la crisi al camp català causada per la plaga de la fil·loxera. Alguns dels qui es van aventurar a creuar l'Atlàntic, els populars "americanos" van prosperar en els negocis, i en tornar construïen mansions privades ostentoses i contribuïen a aixecar hospitals, casinos, places i altres obres públiques que encara avui es poden veure a Begur.

A més de l'arquitectura, la influència de l'estil de vida de Cuba va abraçar altres àmbits de la vida dels begurencs com la gastronomia i la música.

Juntament amb altres localitats de la Costa Brava, Begur ha impulsat la creació de la Xarxa de Municipis Indians, per promocionar la descoberta del patrimoni indià i mantenir viu el record d'aquells temps.

Podeu descarregar-vos el programa: català(cliqueu)

RECORDEU! Moltes activitats son amb aforament limitat i controlat. Necessària RESERVA PRÈVIA als actes marcats, a l'oficina de Turisme (Tel. 972 62 45 20 o al correu electrònic turisme@begur.cat  i indicar l'esdeveniment desitjat.

Per a més informació:

Oficina de Turisme de Begur
Av. Onze de Setembre, 5
17255 Begur (Baix Empordà)
Telèfon: 972 624 520
E-mail: info@firaindians.com
Web: http://www.visitbegur.cat

Begur Indià - festival cultural i musical-